Hasseltse Jeneverfeesten - 19 & 20 oktober 2013

Jeneverfeesten op facebook

Praktisch

 

 

VEILIG HEEN EN TERUG

 

Met de wagen - Hasselt is bereikbaar via de autosnelwegen E313 en E314. Er zijn heel wat (gratis) parkings in en rondom het stadscentrum. Je kunt de auto achterlaten aan de rand van de stad en zo verder reizen met de bus. Voor een overzicht van de gratis parkings en de ondergrondse parkings kunt u terecht op www.hasselt.be/parkeren.

 

Met de trein - Reizen met de trein is milieuvriendelijk en zeer gemakkelijk. Hasselt is een IC-station, dus vanuit Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven en Luik zijn er om het uur rechtstreekse verbindingen. Info: + 32 2 528 28 28 - www.belgianrail.be

 

Met de bus - Bent u op zoek naar reisinformatie naar Hasselt? Bel dan De LijnInfo op het nummer 070 220 200 of raadpleeg de website www.delijn.be.

 

Met de taxi - Ook de verschillende taximaatschappijen staan klaar om u veilig naar huis te brengen. Voor een stadsrit binnen de grote ring is er alvast een vast tarief van 8 euro. De tarieven zijn te raadplegen via www.hasselt.be onder de rubriek mobiliteit.

 

Met de fiets - Er is een gratis bewaakte fietsenstalling voorzien op zaterdag en zondag van 10 tot 20 uur achter het stadhuis en aan het TT-center.


powered by anaXis