Het Culinair Jeneverdorp

Geschreven op 2 oktober 2019
Het Culinair Jeneverdorp

De beste Hasseltse topchefs slaan de handen, potten en pannen in elkaar om jou culinair te verrassen! Laat je verwonderen door creatieve topgerechten en fantastische cocktails, telkens met een knipoog naar jenever. Het grootste feest voor het kleinste glaasje, daar moet je bij zijn! 
Powered by Fritel en Expliciet.
Afspraak in het Begijnhof!
Zaterdag 19/10 Zondag 20/10

De Kwizien - Arne Beirinckx & Vince de Keuster 
Lento - Yolan Bamps 
Ogst - Sébastien Wijgaerts 
Vous lé Vous/Smaaksalon - Giovani Oosters 
Bruut - Ben Croonenborghs & Mattias Celis
Fritel – Wafeltjes by Fritel

6 zinnen - Jan Wouters 
ArtChoc - Peter Collura 
Creatief Culinair Atelier - Mario Holtzem 
De Kwizien - Arne Beirinckx & Vince de Keuster 
Lento - Yolan Bamps 
Osteria Moretti - Alexander Reniers 
Taratata - Christophe Smets 
Vous lé Vous/Smaaksalon - Giovani Oosters
Bruut - Ben Croonenborghs & Mattias Celis 

De beste partner voor een Hasseltse witte? Een Hasseltse speculaas!

De Orde van de Hasseltse Speculaas geeft bakdemonstraties en verkoopt de ter plaatse gebakken Hasseltse Speculaas. De bakkers bereiden dit heerlijke streekproduct volgens de oude receptuur met ingrediënten van lokale producenten. De Orde schenkt Hasseltse Speculaasjenever, en een selectie van de beste jenevers van de Hasseltse stokers.

De Koninklijke Hasseltse Bakkers hebben sinds de eerste Jeneverfeesten in 1989 maar één doel voor ogen: de promotie van de Hasseltse speculaas. Hun stand baadt in het heerlijke aroma van de specerijen dat aan de bakoven ontsnapt.

En geen Jeneverfeesten zonder de stokers Fryns, Massy, Smeets, ‘t Stookkot, Quintens en Vanderlinden!